Neka naš stan postane Vaš dom

NikoDu gradnja doo bavi se izgradnjom modernih stambeno-poslovnih objekata na teritoriji Beograda, a odlikuje nas brza i kvalitetna gradnja, poštovanje rokova i dogovora, uz podršku profesionalnih saradnika, dobavljača i izvođača. Naše objekte karakterišu izuzetne lokacije i izgradnja korišćenjem savremenih ekološki i energetsko efikasnih materijala.

Sve objekte gradimo sa kompletnom pravnom i tehničkom dokumentacijom, što omogućava kupovinu stana na kredit. Sarađujemo sa velikim brojem banaka koje uključuju Intesa, Halk i ProCredit i imamo dosta iskustva u vezi sa dokumentacijom koja je potrebna za dobijanje kredita. Trudimo se da cenom i kvalitetom budemo konkurentni na tržištu. Cene stanova su sa pdv-om, što je prednost za kupce koji ostvaruju pravo na povraćaj pdv-a.

NikoDu gradnja doo je nastala izdvajanjem iz firme Bodumex plus doo, koja ima višedecenijsko iskustvo u građevinarstvu.


Materijali

Materijali koji se ugrađuju su: PVC stolarija sa Stopsol staklima, hrastov parket prve klase, keramika prve klase, sanitarije prve klase, aluminijumski gelenderi, demit fasada sa tvrdo presovanim stiroporom od 15cm...

~ Stopsol stakla odlično upijaju svetlost i toplotnu energiju i tako stvaraju veoma prijatan ambijent i posebnu atmosferu prostorija. Tokom dana, reflektujuća površina sprečava pogled u unutrašnjost objekta, a ne ometa pogled prema spolja. Zimi Stopsol kompenzuje gubitke toplote, a leti sprečava pregrevanje prostorija.

about